Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Pan Petr Jirout z Chrudimi zachránil dvouletou holčičku, která se topila v řece. Rodinný pivovar Bernard odměnil zachránce za tento skutek...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku 158 zavolal řidič jedoucí po takzvané silnici „Hradubická“, který zahlédl na lávce poblíž obchodního domu Globus...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Pardubice/Pardubičky  - Ve čtvrtek v odpoledních hodinách nechybělo mnoho k další tragédii na železniční trati mezi pardubickým...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie přijali prostřednictvím tísňové linky 156 naléhavé oznámení, že na zábradlí nadjezdu nedaleko...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Přelouč - Dopravu na hlavní železniční trati Praha - Pardubice - Olomouc zastavila na několik hodin tragická událost, ke které zde došlo v ...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Pardubice - Na operační středisko městské policie oznámila pracovnice Mateřské školky na nábřeží Závodu míru, že se jim ztratila 5letá holčička. Sama...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Pardubice - Na základě stížnosti zasahovali strážníci na nábřeží Závodu míru. Chovatel zde nechal volně pobíhat svého rotvajlera. Krátce po poledni...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Pardubice - Nezletilou dívku ležící namol opilou na lavičce nábřeží Závodu míru nalezli strážníci zdejší městské policie. Ke strážníkům se přidali...Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Pardubice - Na dva vulgárně pokřikující opilce upozornila zdejší strážníky procházející nábřežím Závodu Míru a přivolala sem hlídku městské policie...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Pardubice - Hodinu před půlnocí našli zdejší strážníci na nábřeží Závodu Míru před restaurací Sportovka na zemi ležícího silně podnapilého muže,...Celý článek »