Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim po konzultaci s odborem správy majetku se pokoušejí opětovně prodat starý skatepark před jeho odvozem...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 11 hodin
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Nadšenci to vyřešili po svém a navzdory návštěvnímu řádu se na ploše určené pro ježdění rozmáhají nápisy začínajících sprejerů. Po měsících...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 hodin
Chrudim – Městská rada vzala v pondělí na vědomí informace o hospodaření Sportovních areálů města Chrudim, které se podle slov starosty vrátily do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Když byla minulý pátek v Chrudimi ještě pouť, atrakce nakonec zely prázdnotou, zatímco skatepark byl plný. Na dodržování provozního řádu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Nejzásadnější problém posledních třech měsíců se intenzivně řešil kvůli nečekaným přírodním silám, které se naplno projevily mimo jiné na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Starý skatepark už je rozebrán. Podle vyjádření ředitele Sportovních areálů města Chrudim (SAMCH) Luďka Marouska si to ale internetoví...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Jak to vypadá na skateparku po roce jeho užívání? Radní si na pondělní schůzce vyslechli od dozorčí rady Sportovních areálů města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Chrudim – Starý skatepark se do moderního a dynamicky se rozvíjejícího města nehodil. Nebyl zkrátka „o stupeň blíž“ tomu, co dnešní skejťáci,...Celý článek »