Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – V Chrudimi se rozhodli bojovat s nezodpovědnými majiteli koček svérázným způsobem. První termín odchytu právě probíhá v ulici Ke Smuteční...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 8 hodin
Chrudim – Je to záležitost plná emocí. Obyvatelé sídliště Na Větrníku o tom vědí své. Bohužel i strážníci, kteří ale měli prakticky bez důkazů od...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 6 dnů
Chrudim – Chrudim na tom sice není v porovnání s jinými obcemi nejhůře, ale i tak se například nepočítalo s umístěním více než šesti koček, což se z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Před sedmou hodinou večerní vyjeli strážníci do Čáslavské ulice, kde se nečekaně setkal pejskař s kocourem, a ten si nepříjemné setkání,...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Teploty klesají především v noci k nule a toulavá zvířata se začínají stahovat do uzavřených, vytápěných prostor. Většinu bezprizorních psů...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - V úterý před 15. hodinou volal od prodejny Penny Market strážníkům muž a sdělil jim, že našel u prodejny psa, který má obojek a...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Až napodruhé se v pondělí podařilo strážníkům nalézt zraněnou kočku, která se měla podle svědků pohybovat v ulici Čs. Partyzánů....Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim/Markovice - V pátek před polednem volala městským strážníkům obyvatelka Mládežnické ulice v chrudimské místní části Markovice, že před domem...Celý článek »