Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Slatiňany – Pohled, který se jen tak nepoštěstí. Kdo jel v sobotu přes Slatiňany, nemohl si zvláštní atmosféry nevšimnout. V ulicích okolo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Slatiňany – Po pětitýdenním maratonu skončilo natáčení dvou třetin filmu Služka. Jako zázrakem přežili natáčení všichni ve zdraví a také interiéry...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Slatiňany – Jak si mnozí občané Slatiňan již stačili povšimnout, slatiňanský zámek je od pondělí uzavřen včetně přilehlého parku a v jeho okolí...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Slatiňany – Ve čtvrtek 21. prosince se koná v kostele sv. Martina koncert Jany Sychrovské. V závěru hudebního vystoupení uslyšíte sbor...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Slatiňany – Kostel svatého Martina bude plný muzicírování a jeho okolí naplněno vánočními stánky, to vše je připraveno vám v sobotu 9. prosince...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Slatiňany – Přijďte poodhalit příběh svatého Martina na černém koni do Slatiňan. V sobotu 11. listopadu začne od 13  hodin ve slatiňanském...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 19 hodin
Chrudim – O tom, jak to může dopadnout, když vezme člověk motivační hesla až moc doslova a úplně jim propadne, je nová komedie, kterou od začátku...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Slatiňany – Na začátku města směrem od Chrudimi se střetlo osobní auto s motorkou. Řidička (50) vyvázla bez zranění, ale motorkáře (44) museli...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 18 hodin
Chrudim – Městské kino uvádí ve čtvrtek 18. května v 10 hodin dopoledne romanticky historické drama Služka. Atraktivní záběry panských komnat...Celý článek »