Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Opravená zeď nad Širokými schody zatím stále vypadá pro někoho lépe potmě než ve dne. Celkový dojem totiž trochu narušuje šedivý tón stroze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Rachot sbíječek narážejících do betonu, to je ranní idylka, kterou zažívají v těchto dnech obyvatelé domů v okolí Širokých schodů, kterým...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – O plánované opravě opěrné zdi, která lemuje vrchní část Širokých schodů, Chrudimské noviny již informace přinesly. Samotná zeď patří městu...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Proč pískovcové kvádry znenadání změnily svoji barvu, už řeší odbor investic. Na opravené opěrné zdi se objevilo v posledních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 52 týdny
Chrudim – Až budete vzhlížet k nákladnému plotu u zdi nad Širokými schody, mějte na paměti, že za jeho výslednou podobu utratil nemalé peníze...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – O havarijním stavu zdi, která navazuje v horní části na Široké schody, nemůže být sporu. Před rokem nechalo město provést sondáž, aby bylo...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim- V loňském roce nechala radnice opravit opěrnou zeď u koryta řeky Chrudimsky v Široké ulici. Cihly se tu postupně hroutily do řeky a hrozilo...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 14 hodin
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »