Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 48 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Na opravě v Novoměstské ulici se pilně pracuje už od brzkých ranních hodin. Na katastrofální stav chodníku přímo v centru města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Chrudim – V Chrudimi se zřejmě vracíme zpět do středověku. Není to nová muzejní expozice pod širým nebem, ale realita na chodníku před Regionálním...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 1 den
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »