Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Zaječice - Profesionální hasiči z Chrudimi vyráželi v pondělí v odpoledních hodinách k čelnímu střetu dvou aut.Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim/Podhůra - V pátek kolem 17. hodiny vyráželi hasiči, zdravotníci i policisté na zdejší rozhlednu Bára. Jistá žena se rozhodla ukončit svůj...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek v půl jedenácté dopoledne na Resslově náměstí náhle zkolabovala žena. Hlídka strážníků ji zahlédla zrovna v okamžiku, když...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - V sobotu dopoledne byli strážníci voláni do ulice Budovatelů, kde si jeden místní obyvatel stěžoval na ženu, která u tamního...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Holice - Na chodníku náhle zkolabovala žena. Udělalo se jí nevolno a upadla na chodník. Na blízku byli zrovna strážníci, kteří zde prováděli kontrolu...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Pardubice - Ve čtvrtek odpoledne zkolabovala v Palackého ulici přímo na chodníku starší žena. Na místě jí poskytli první pomoc strážníci....Celý článek »
vydáno před 12 let 6 dnů
Chrudim – V sobotu 15. dubna krátce po 14. hodině odpolední přijali strážníci oznámení od občanky bydlící v sídlišti Na Větrníku, že tam...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Chrudim – Strážníci městské policie byli ve čtvrtek před 10. hodinou dopolední požádáni o spolupráci při pátrání po ženě, která zaslala svému...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 týdny
Chrudim/Vestec – Na nebezpečné počínání dosud neznámé ženy poblíž chrudimské místní části Vestec byla v úterý před 16. hodinou odpoledne...Celý článek »