Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim - Další nástraha v okolí chrudimského hypermarketu Albert číhá na nepozorné chodce, především ale na hrající si děti a pobíhající psy....Celý článek »
vydáno před 11 let 2 dny
Chrudim - Dnes v šest hodin ráno volal strážníkům obyvatel z ulice Víta Nejedlého a upozornil je na odkrytý kanál v jejich ulici,...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - V úterý dopoledne se strážníkům dostala informace od místního občana, že v ulici Víta Nejedlého u tamní garáže chybí víko kanálu.  ...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek po 9. hodině přijali strážníci oznámení od místního občana, který viděl, jak nějaký muž v oranžové vestě v Čáslavské...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - O dalším chybějícím poklopu ke kanálu, tentokrát v Olbrachtově ulici, informoval strážníky ve čtvrtek ráno místní občan. Strážníci na...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - Anonymní oznamovatel ve středu dopoledne sdělil strážníkům, že v Čáslavské ulici zmizelo víko od kanálu. Zřejmě se hodilo nějakému...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V úterý ráno oznámil strážníkům místní občan, že v Olbrachtově ulici někdo ukradl ze silnice kanalizační poklop. Hlídka otvor...Celý článek »