Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Přestavlky – V rodinném domě začaly ve středu před šestou hodinou ranní šlehat plameny u domovního vstupu z rozvodnice. Na místo se ihned vydaly tři...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Jaro se nezadržitelně blíží. Přestože ještě před několika hodinami to za okny vypadalo jako v době nejhlubší arktické zimy, už tento víkend...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Hrochův Týnec - V neděli krátce po 19. hodině došlo na silnici číslo I/17 poblíž křižovatky na Nabočany k vážné dopravní nehodě. Na...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Slepotice/Moravany - Ve čtvrtek v 19.14 hodin vyráželi hasiči na silnici vedoucí ze Slepotic směrem na Moravany. Důvodem byla nahlášená nehoda...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Slepotice - Do uvedené obce na Pardubicku mířily ve středu dopoledne tři jednotky hasičů, konkrétně profesionální z Holic a dobrovolné z ...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Hrochův Týnec - V neděli dopoledne vyráželi hasiči do tohoto města k nahlášenému úniku oxidu uhelnatého v jednom z místních domů...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec/Dřenice - Hasiči Pardubického kraje zasahovali od úterní 20. hodiny do středeční šesté hodiny ranní u celkem sedmi událostí. V...Celý článek »
vydáno před 12 let 42 týdny
Hrochův Týnec - Chrudimští profesionální hasiči zasahovali ve čtvrtek krátce před 16. hodinou u dopravní nehody osobního automobilu Škoda Fabia a...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Hrochův Týnec/Chrast – Už v tomto měsíci se chystají investice, které by měly zlepšit bezpečnost na hlavním tahu z Chrudimi na Vysoké Mýto, na...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 16 hodin
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »