Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Stavební práce u OC Tesco pokračují. Oblíbená restaurace tu sice podle posledních zpráv nebude, celá řada jiných obchodů však ano. Poměrně...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim - Začátek ledna přináší řadu významných futsalových událostí. V chrudimské sportovní hale viděli diváci v pátek 6. ledna strhující zápas mezi...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Co dělat s řidičem, který natankuje plnou a následně odjede od stojanu bez placení? Zavolat na něj městskou policii! Šoféři by si měli...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Hlinsko - Od středy se zdejší policie potýká s další krádeží, ke které tentokrát došlo na pracovišti jisté nejmenované firmy. Jednomu z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Poreč - Chrudimští fotbalisté se znovu ukázali na mezinárodní scéně. Nyní zavítali do Chorvatska a mezi dvanáctičlennou skupinou získali parádní...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Heřmanův Městec - V sobotu po 16. hodině havaroval u místní benzínové čerpací stanice 20letý motorkář s 37letým spolujezdcem. Řidiče...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Pardubice - V pátek před čtvrtou hodinou na Palackého třídě přepadl zatím neznámý lupič jednu z místních benzínek. Muž ve věku kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - V neděli krátce před půlnocí byli strážníci upozorněni na muže, který se motal na „kruháku“ u čerpací stanice Shell a pomateně tam...Celý článek »