Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Většina místních základních škol je zřizována městem. Město také dbá na jejich opravy, rekonstrukce a zachování důstojného prostředí pro...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Přestože vypadá jako otloukánek, o nějž nikdo moc nestojí, je bývalý hřbitovní kostel svatého Michaela Archanděla na Tyršově náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – Ve Svidníku pořádali setkání partnerských měst z celé Evropy. Na setkání byli zástupci měst z Ukrajiny nebo Polska a také starosta Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 18 hodin
Chrudim – Potkáváme se s nimi na ulici, v MHD, v obchodě. Někteří si mezi nimi dokonce našli nové přátele. V Chrudimi se podle všech námi získaných...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 5 dnů
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 22 hodiny
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 3 dny
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 den
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 1 den
Chrudim – Ve středu proběhl kontrolní den na stavbě nové knihovny a tiskový úsek města Chrudim zveřejnil fotky, na kterých je vidět, jak rychle práce...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 3 dny
Chrudim – Stavitel nové knihovny v Topolské ulici  přišel pro město Chrudim s výhodnou nabídkou. Postaví knihovnu z technologicky lepšího...Celý článek »