Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 14 hodin
Hlinsko – V úterý 13. února se v památkové rezervaci Betlém v Hlinsku uskuteční Rozloučení s masopustem. Celodenním programem ožije celé město....Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Hlinsko – Památková rezervace Betlém otevírá od 13. prosince do 7. ledna roubenky, kde se navštěvníci mohou seznámit s historii advetního období...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Hlinsko – V sobotu 22. dubna se koná v Hlinsku před Orlovnou Svatojiřský jarmark. Množství stánků nabídne prodej květin, sadby, zeleniny,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Hlinsko – Do pěkného maléru se dostala žena, pod kterou praskly zchátralé desky, které tvořily kryt septiku, a ona se tak ocitla několik metrů pod...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Hlinsko – V pátek 25. listopadu se koná v areálu Betléma a před Orlovnou tradiční zmní akce spojená s rozsvěcením vánočního stromu....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Hlinsko – Slavnostní otevření nové oddychové stezky potěší hlavně turisty a rodiče s dětmi. V sobotu 10. září v 9 hodin je sraz pro...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Hlinsko – Adámkovy folklorní slavnosti a Betlém patří jednoznačně a nerozlučně k sobě. Příznivci tradičního folklorního svátku se tento víkend...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Hlinsko - Již tradičně se masky na Betlémě objeví v masopustní úterý 1. března. Průvod dětí z místních škol v masopustních maskách se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Hlinsko – Areál skanzenu Betlém se v sobotu 25. září od 9. hodin zaplní jarmarečními stánky, tradiční Svatováclavský jarmark tak uzavře letní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Hlinsko – Ve venkovních prostorách památkové rezervace Betlém je až do konce dubna několik zajímavých zpestření. Přestože je muzeum i nadále zavřené...Celý článek »