Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudim – Když přijeli hasiči na Podhůru, zjistili, že se tam nad rybníkem po oslavách nového roku v chatové oblasti nemůže vymotat z větví...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim postupně opravuje sochy světců. Někde se využije zlato, jinde postačila mosaz. Aktuálně v Chrudimi pardubičtí památkáři...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Slatiňany/Presy– Přímo u jednoho ze zařízení Domova sociálních služeb Slatiňany se v úterý ráno srazil autobus s osobním autem. Nehoda si vyžádala...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – V létě pomník na Janderově s citem restauroval Zdeněk Šmahel ve spolupráci s Markem Drahošem, který podle společného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – V letošním roce shodou okolností u příležitosti 300. výročí blahořečení Jana Nepomuckého, přistoupilo město k realizování oprav sochy v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Pardubice – Jak ukazuje následující případ, budou chrudimští hasiči na podobné případy určitě dobře vybaveni. Ale kvůli podcenění údržby auta...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pondělkem 15. dubna startuje na území města první z velkých letošních dopravních omezení. Vinou rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Každý rok se tato situace opakuje. Specializované firmy, nebo sami zaměstnanci zdejších technických služeb se začátkem jara pouští do „...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Mimořádná sněhová nadílka pořádně zkomplikovala dopravu ve městě, když nepojízdná auta ucpala některé větší dopravní tepny. Výrazným...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Železniční přejezdy v ulici Obce Ležáků a v místech, kde se místní část Presy pojí se Slatiňany, mají svoji rekonstrukci úspěšně za sebou....Celý článek »