Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 1 den
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Výstavba dopravního terminálu před zdejším vlakovým nádražím se blíží. Po jejím dokončení, slibuje město cestujícím větší komfort. Zázemí...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – O připravované výstavbě nového terminálu veřejné dopravy již bylo napsáno mnoho. Přesto si někteří Chrudimáci myslí, že v rámci této akce...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Pardubice - Linkové autobusy zajíždějící do Pardubic na autobusové nádraží vedle pivovaru pravděpodobně v dohledné době tento prostor...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – O autobusovém nádraží Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Radnice by celý prostor ráda opravila, ale prozatím veškeré tyto snahy...Celý článek »
vydáno před 7 let 13 týdnů
Chrudim – O novém dopravní terminálu, jenž by měl vzniknout u místního nádraží, se hovoří už dlouhá léta. Peněz na něj však mnoho není, přesto chce...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - S blížím se jarem se přibližuje i plánovaná rekonstrukce chodníků, veřejného osvětlení a silnic v takzvané „lokalitě IPRM“. Jde...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Během pátku se strážníci potýkali s otravnými bezdomovci, kteří obtěžovali cestující a zákazníky. Nejprve si hlídku nechala v půl...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Heřmanův Městec - V neděli dopoledne ohlásila na zdejšího policejní oddělení náhodná kolemjdoucí, že viděla, jak nějaký muž na nádraží vlezl do...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - V pátek dopoledne upozornila strážníky pracovnice informací na autobusovém nádraží, že v jejich čekárně obtěžují bezdomovci...Celý článek »