Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubicko – Policisté se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po pohřešovaném mladíkovi. Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Pardubický kraj/Přelouč – Za krátkou dobu je to už druhý nález utonulého v Pardubickém kraji. Pátrání po Šimonovi H. (17), do kterého se zapojila...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubice – Minulé pondělí se sedmnáctiletá dívka nevrátila z povolené vycházky zpět do výchovného ústavu. Od té doby po ní policie bezúspěšně pátrá...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Pardubice – Policie požádala veřejnost o pomoc v pátrání po třináctiletém chlapci, který se ztratil v pátek 3. září 2021. Krátce po zveřejnění v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Znají to dobře všichni, kteří někdy pracovali s problémovou mládeží. Všichni jsou stejně „krásní“. Nepříjemnou službu ale zažili minulý...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Havlíčkobrodsko/Chrudimsko – V lesích u obce Habry blízko Chotěboře bylo nalezeno pátračem s detektorem kovů mužské tělo v mělkém hrobu. Kriminalisté...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminalisté aktuálně pátrají po 15letém mladíkovi, který odešel z domova a doposud o sobě nepodal žádnou zprávu.  ...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Pardubice/Přelouč - Celé dva dny pátrali zdejší policisté po 13letém chlapci, který po hádce s matkou odešel z domu neznámo kam. Nikdo z...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Pardubice - Během uplynulého víkendu skončila policejní hlídka potulování se mladistvé dívky, která si už nějakou dobu užívala svobody na útěku z...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Hlinsko - Policie pátrá po pohřešovaném 14letém Janu Novobilském. Současně žádá veřejnost o pomoc. Pohřešovaný odešel v úterý 26. dubna kolem...Celý článek »