Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Velkou radost teď mohou mít všichni obyvatelé Palackého třídy a ulice Obce Ležáků. Po letech šedivého nezájmu si je radnice doslova hýčká a...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 5 dnů
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 4 dny
Chrudim – Na Borzně se dnes dopoledne rozezvučely pily. Technické služby Chrudim tu pod drobnohledem techničky Kateřiny Jánské (ODS) prováděly podle...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 50 min
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 1 den
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »