Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Velkou radost teď mohou mít všichni obyvatelé Palackého třídy a ulice Obce Ležáků. Po letech šedivého nezájmu si je radnice doslova hýčká a...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Na Borzně se dnes dopoledne rozezvučely pily. Technické služby Chrudim tu pod drobnohledem techničky Kateřiny Jánské (ODS) prováděly podle...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 14 hodin
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 2 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 hodiny
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 hodiny
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 den
Chrudim – Když na začátku září začaly mizet lavičky před nákupním centem Borzna, vyvolalo to u řady místních obyvatel řadu otázek. Starosta celou...Celý článek »