Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Péče o městskou zeleň je oblíbeným a vděčným námětem na nekončící diskuse. Podobně, jako parkování. Někomu se nelíbí, jak město rok co rok...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim/Rváčov - Vážná dopravní nehoda se udála ve čtvrtek 19. května mezi obcemi Trhová Kamenice a Rváčov. Řidič rumunské formule značky Dacia zde...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Na rušení nočního klidu, možná i schválnost si zdejším policistům stěžovala ve tři hodiny ráno místní žena. Z neznámého pachatele se ve...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Pardubice/Chrudim - Během neděle zasahovali hasiči Pardubického kraje na 56 místech (Chrudim 7, Pardubice 18, Svitavy 11 a Ústí nad Orlicí 20) a to...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Trhová Kamenice/Rváčov - Chrudimská policie aktuálně stíhá 24letého mladého muže, který v polovině června usedl za volant svého renaultu řádně...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Hlinsko/Pokřivov/Včelákov - Od páteční deváté hodiny ranní do sobotní 11. hodiny dopolední zasahovali hasiči Pardubického kraje u 23 událostí. Plné...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Rváčov - V neděli v 11. 31 hodin vyjížděli hasiči z Hlinska k dopravní nehodě osobního vozidla, jež se stala na silnici mezi Hlinskem a...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Svídnice/Nasavrky/Rváčov/Ronov nad Doubravou - Lidé dostanou opět příležitost levně nakoupit věci zabavené dlužníkům. Soudní vykonavatelé...Celý článek »