Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Piráti nejsou, podle všeho, příliš spokojení se svým zdejším mediálním obrazem. Většinová média je buď zcela ignorují, nebo, místo zpráv o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Piráti na Chrudimsku si vyměnili vedení. Na místo charismatického a sociálně zdatného, chrudimského místostarosty Pavla Štěpánka, nastoupil...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Kladný výsledek účetní uzávěrky ukazuje na možnost větší investice, přesněji řečeno nové zadlužení.  Zastupitelé budou rozhodovat o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Ač se to nezdá, volby do obecních zastupitelstev jsou téměř za dveřmi. Místní slepenec vládnoucí radnici proto neváhá a po třech letech...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Když se řekne Na Výsluní, někoho možná napadnou turnaje v petanqu, oblíbená hospoda, nebo rok staré sliby pirátského místostarosty Aleše...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »