Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Chrudim – To, co Chrudimské noviny krátce po volbách predikovaly, se pomalu ale jistě stává realitou. Někteří zdejší politici jako by si zapojením do...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Po volbách se vyrojila celá řada zkazek a polopravd, jež mnohdy hrubě zkreslovaly realitu týkající se zvolených politických špiček ve městě...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 4 dny
Chrudim – Na pondělním jednání si chrudimští zastupitelé zvýšili odměny, aby ani ti neuvolnění členové nepřišli zkrátka, když už ze zákona...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 14 hodin
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 4 dny
Chrudim – Nově zřízená komise pro zdravotnictví ve městě Chrudim se už sešla celkem třikrát. Co se momentálně v této komisi, která vzbuzuje u občanů...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Rada města doporučila zastupitelstvu schválit novou výši odměn pro neuvolněné členy zastupitelstva, budou platné od 7. února. Zdroj: FBCelý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Některé dřívější komise už jako poradní orgány Rady města Chrudim nadále fungovat nebudou, jiné vznikly nově, sloučením, anebo rozdělením...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Šetří Chrudim, nebo se přidala k výstřelkům některých jiných měst? Rada města Chrudim už nebude devítičlenná, ale sedmičlenná....Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Město přidělilo nájem bytu už druhé dětské lékařce z Ukrajiny, která nastoupila do nemocnice díky úsilí primáře Davida Kasala (ANO 2011)....Celý článek »