Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 1 den
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Kradou se nejen ve městech, ale i po okolních vesnicích. Řeč je o katalyzátorech. Na pozoru by se měl mít bohužel každý, kdo nechá svoje...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - Všichni máme jistě ještě v živé paměti opakující se pohled na některé muže v černých uniformách, jak zaklekávají na neposlušné spoluobčany...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Noční výjezdy k hlasitému rušení nočního klidu na Palackého třídě nebývaly dříve ničím neobvyklým. Když se však hlasitá hudba začala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Co mají společného dva symboly, které patří v moderní době neodmyslitelně k Halloweenu a grafika Dobrá kočka, která nemlsá od Václava...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim - městská policie modernizovala svůj vozový park. Již dosluhující hlídkový vůz nahradil ekologicky šetrnější nízkoemisní automobil s ...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim - Pátek 29. března je dnem, který utkví v hlavách dvou chrudimských strážníků na dlouhou dobu. Při nástupu na ranní směnu netušili...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Zdejší ubytovna „U Krkavce“ je pověstná hned z několika důvodů. Suverénně se třeba jedná o jednu z nejlevnějších nocleháren na území města...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Zdejší strážníci si pomalu zvykají na nové vozy. Staré Dacie Logan, které už měly najeto hodně přes čtvrt milionu kilometrů, nahradil nyní...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Samé změny teď čekají na zdejší městské strážníky. Nejen že se budou v brzké době stěhovat do domu, který dlouhá léta využívala...Celý článek »