Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 hodina
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 3 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 1 den
Chrudim – Už dnes večer se začnou rozmísťovat a stavět na Resselově a Školním náměstí první pouťové atrakce a ve čtvrtek se postaví ve zbývajících...Celý článek »
vydáno před 52 týdny 23 hodiny
Chrudim – Vedení města Chrudim se rozhodlo pokračovat ve snižování nákladů místním podnikatelům z minulých dvou let tím, že jim opět povolí bezplatné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od pondělí probíhala vyjednávání. Na další spolupráci v novém volebním období 2022–2026 se dohodli lídři hnutí ANO 2011, Chrudimáci a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Nejdříve v tichosti zmizela ukrajinská vlajka a potom padl návrh, aby už se nevyvěšovala ani evropská. Do střetu se dostali místostarostové...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Letošní světská část Salvátorské pouti se opět navrátila do starých zajetých kolejí posledních let a město Chrudim se na víkend...Celý článek »