Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim - V úterý 11.6. od 17:30 proběhla na sluncem rozpáleném náměstí v Chrudimi demonstrace koordinovaná spolkem Milion chvilek pro demokracii a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
To, co se stalo a momentálně děje na Ukrajině, nelze nijak ospravedlnit. Vladimír Putin, prezident Ruské federace, pro jehož postoje snad kdysi mohli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubice – Policisté i vojáci hlídají na pardubickém nádraží, aby nikdo bez pádného důvodu neodcestoval tam, kam nemá. V Praze se právě stále...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Skuteč – Podle statistik má každý v rodině alespoň jednoho předka legionáře. Pod vlivem opatření proti šíření koronaviru se mohli šířit alespoň sto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Praha/Chrudim – Dobrá věc se podařila. V úterý 16. června poslanci odhlasovali po dlouhodobém tlaku lidoveckých zákonodárců a starostů z celé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim se v úterý 9. června 2020 stala jedním ze sto sedmdesáti míst v republice, kde Milion chvilek obviňoval před početnými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Další setkání příznivců demokracie a Milionu chvilek se uskutečnilo v pondělí 16. prosince od 17 hodin před chrudimským muzeem. Necelá...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Reflex - Ještě v sobotu 16. listopadu 2019 kolem poledne mohl Andrej Babiš doufat, že červnová, téměř třistatisícová demonstrace na Letné byla...Celý článek »