Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude od 10. listopadu k zhlédnutí výstava obrazů svrateckého malíře Vysočiny Jana Odvárky. Výstava je...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – V Regionálním muzeu Chrudim bude koncem září končit výstava s názvem Středověké hry. Ve čtvrtek 7. září k tomuto tématu...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 4 dny
Chrudim – Výstava, která odhalí zajímavá překvapení o řece Chrudimce, byla otevřena v Regionálním muzeu Chrudim a bude zde až do 2. července....Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Regionální muzeum v Chrudimi připravilo menší výstavu s názvem Zápalkové retroetikety. Filumenie je obor orientovaný na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Ještě do neděle 12. února máte možnost nahlédnout do díla akademické malířky Věry Vovsové. Výstava k 110. výročí jejího narození probíhá v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Regionální muzeum připravilo tento měsíc expozici, která návštěvníky seznámí s historií vějířů z období od konce 18. století do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Od úterý 19. dubna začíná běžet čas k dokončení oprav fasády, na které se nakonec společně podílí rovným dílem město Chrudim i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 dny
Chrudim – To, že se město nakonec bude, pod hrozbou stěhování sbírek na Rychmburk, na opravě fasády Regionálního muzea v Chrudimi podílet spolu s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Staré kočárky, panenky, gramofony, fotoaparáty a kamery ze sbírky Vandy Rektorisové a Michala Klokočníka jsou k vidění na výstavě v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – V letošním roce si připomínáme 200 let od narození chrudimského malíře, restaurátora a pedagoga Josefa Papáčka. Regionální muzeum v...Celý článek »