Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Připomínat si slavné osobnosti, jež jsou svázané s minulostí, ale také se dny nedávno minulými v druhém největším městě Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 23 hodiny
Chrudim – Na místě nynější rezidence v Poděbradově ulici stál kdysi dům, ve kterém žil s rodinou chrudimský buditel Karel Pippich. Slavnostní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Pardubice – Na budově pardubické obchodní akademie, kde bývalo seřadiště k mrazivým ranním transportům do Terezína, odhalili včera pamětní desku k...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Nic netrvá věčně. Dokonce ani životnost umělého trávníku není nekonečná. Čas od času je třeba ho vyměnit, ovšem jde o akci, která je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Letní stadiony jsou ve městě dva. Jeden, ten větší, leží v ulici V Průhonech. Druhý „za vodojemem“. Často dochází k mýlkám, který ze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Přejmenovávání některých míst ve městě podle všeho nebere konce. Po vášnivých diskusích, zda Velký sál v Muzeu má nést jméno Zdeňka Fibicha...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Odhalováním pamětních desek se dá jen máloco zkazit. Své o tom ví místní politická reprezentace, která v takových chvílích nachází v srdci...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje se může krom krásného historického centra pochlubit i celou řadou výrazných osobností, které se zde...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé, kteří se sejdou ke svému jednání v pondělí 20. března, budou mít na svém jednání celou řadu zajímavých bodů. Jedním z...Celý článek »