Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 hodiny
Pardubicko – Seniorka (69) se zadlužila pod vidinou rozvíjení vysněného vztahu, který navázala na internetu. S údajným Američanem, který měl léčit...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Kamera bankomatu zachytila podezřelou dvojici mladistvých, které potřebuje  vyslechnout chrudimská kriminálka.  Policejní...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 hodina
Chrudimsko – Není to žádná neznámá praktika. Probíhá po telefonu. Říká se tomu vishing. Podvodné volání, které nemá nic společného s tím, když se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Pardubický kraj – K ženě (40) se výstraha včas nedostala. Kamenem úrazu byl internetový odkaz, díky čemuž podvodník chtěl z jejího účtu odčerpat až...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Čtyřicetiletý muž, který se vydal „na nákupy“, byl pracovníkovi ostrahy jistého nákupního centra dost dobře povědomý. Nápadně se totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Pardubice/Chrudim - Do určité míry pouhá shoda náhod dovedla policisty k 19letého dopadení mladíka, který v průběhu několika uplynulých měsíců...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Zdejší městská policie upozorňuje občany města, aby si dali velký pozor na 51letého muže žebrajícího peníze. „Kolemjdoucí vždy osloví se...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice - Nemilé překvapení čekalo 39letou ženu, když zjistila, že na účtu jí chybí 19 tisíc korun. Na ty „sáhl“ zřejmě někdo cizí. Podle všeho...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 55letého muže z Karvinska, který podváděl a okrádal seniory. Na „triku“ má neoprávněné...Celý článek »