Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 5 dnů
Chrudim – Druhé kolo odchytu a kastrace toulavých koček je u konce. Jak vše probíhá a kolik už jich město Chrudim prostřednictvím útulku odchytilo?...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – V Chrudimi se rozhodli bojovat s nezodpovědnými majiteli koček svérázným způsobem. První termín odchytu právě probíhá v ulici Ke Smuteční...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 5 dnů
Chrudim – Chrudim na tom sice není v porovnání s jinými obcemi nejhůře, ale i tak se například nepočítalo s umístěním více než šesti koček, což se z...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Přístup místní radnice, jejíž prodlouženou rukou jsou strážníci městské policie, k problematice toulavých koček, je, eufemisticky řečeno,...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Koho z milovníků čtyřnohé havěti by se nedotkl příběh nebohého maďarského ohaře Retta, který, kdo ví vlastně proč, musel skončit s injekcí v žíle a...Celý článek »
vydáno před 8 let 38 týdnů
Chrudim - Kočka je na rozdíl od psa teritoriální zvíře. Znamená to, že se po vybraném území různě pohybuje a ne každá taková „míca“ je toulavá. Mnozí...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Pardubice - Prostřednictvím tísňové linky 156 bylo strážníkům oznámeno, že do jednoho panelového domu v polabinském sídlišti se stahují z ...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Odkrytá pískoviště na některých větších chrudimských sídlištích lákají nejen maminky s dětmi, ale i toulavé kočky, které je znečišťují...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim/Podhůra - V pátek v půl desáté dopoledne telefonoval z chrudimské místní části Podhůra zdejší občan strážníkům, že je v tamním opuštěném domě...Celý článek »