Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 týdnů 6 dnů
Pardubice – V centru Pardubic dnes odpoledne vzbudil pozornost muž s kuklou na hlavě a s puškou. Mladík musel svoje chování vysvětlit na policii....Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Jízdami parních vlaků, historických motorových vozů „Hurvínek“ a také historického autobusu si v sobotu 5. října zájemci připomenou, že...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Městští strážníci jsou muži bez bázně a hany. S nebezpečnou situací, která hrozila eskalovat ve střelbu a možné ohrožení zdraví a života,...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Českem otřásají zprávy ohledně neštěstí v Uherském Brodě. Těžko se lze vžít do neštěstí rodin obětí. Jejich bolest je obrovská. Novináři dělají svoji...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - V pondělí po půl druhé odpoledne se strážníkům dostala informace od výpravčího nádraží o ženě, která se nebezpečně pohybovala u...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Heřmanův Městec - Od středy se policisté zdejšího obvodního oddělení zabývají krádeží 30 kubíků dřeva v hodnotě téměř 50 tisíc korun. Dřevo...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Od listopadu loňského roku se zdejší kriminálka zabývala loupežným přepadením ženy, kterou lupič, maskovaný kuklou a vybavený střelnou...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Uhersko - Ve středu bylo chrasteckým policistům oznámeno, že na tamní železniční zastávce někdo ukradl více než 200 metrů kabelů a k tomu ještě...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Pardubice - K dalšímu loupežnému přepadení došlo v pondělí krátce před 14. hodinou v bankovním domě v ulici Jana Palacha v Pardubicích....Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Žatec/Chrudim - Ve vojenském výcvikovém prostoru Doupov vojáci ze žatecké 4. brigády rychlého nasazení, konkrétně ze druhé roty chrudimského 43...Celý článek »