Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Postup do semifinále zpečetěn! Chrudimští futsalisté porazili na domácím hřišti Olympik Mělník vysoko 14:0 a zcela po zásluze mu ukončili...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Mělník - Jen dva dny po středeční vysoké výhře nad Helasem Brno si chrudimští futsalista znovu s chutí zastříleli, tentokrát na půdě Olympiku Mělník...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Poslední kolo 1. FUTSAL ligy překvapení nepřineslo, chrudimští futsalisté zvládli povinnost proti Mělníku, kterému nastříleli celkem deset...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Mělník – Další povinné vítězství na půdě osmého celku 1. FUTSAL ligy SK Olympiku Mělník chrudimští futsalisté hravě zvládli a po bezproblémovém...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 hodiny
Brno – V pátek večer vstoupili futsalisté FK Chrudim na palubovce Městské sportovní haly v Brně-Modřicích do nové sezony ročníku 2024/25. Soupeřem...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 hodin
Riga (Lotyšsko) – Poslední utkání futsalistů FK Chrudim na turnaji v lotyšské Rize nazvaném NIKARS SUMMER CUP proti polskému celku Eurobus Przemysl...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Vedení FK Chrudim se vydařil husarský kousek, povedlo se mu přivést do kádru kapitána české futsalové reprezentace Michala Seidlera....Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – V pondělí krátce před sedmnáctou hodinou se sešli futsalisté FK Chrudim k první tréninkové jednotce nového soutěžního ročníku. Kvůli...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 dnů
Chrudim – Hlavní trenér minulé sezóny José Alecio Da Silva končí po vzájemné dohodě s vedením klubu na lavičce Chrudimi. O novém trenérovi, který...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Pardubice – Futsalisté FK Chrudim nenechali nikoho na pochybách o své kvalitě a i bez brazilské enklávy bezpečně zvládli semifinálové utkání...Celý článek »