Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – V projektu participativního rozpočtu s názvem Tvořím Chrudim se počítalo se 1299 hlasy. Na prvním místě se umístilo dětské hřiště v...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 4 dny
Chrudim – Méně zkušení předkladatelé návrhů do projektu participativního rozpočtu Tvořím Chrudim letos realizaci svých nápadů kvůli nedodání...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 2 dny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 3 dny
Chrudim – Představení letošního už čtvrtého ročníku Tvořím Chrudim působilo poněkud rozpačitě. Před zahájením dnešního hlasování byly totiž...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Další z mnoha nápadů veřejnosti podpořených prostřednictvím projektu Tvořím Chrudim se dočká realizace už do konce července! A do dalšího...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 1 den
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim − Další důkaz o tom, že si chrudimské děti nemají kde hrát: Chrudimská městská policie obdržela hlášení, že někdo počmáral kašnu na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim − Nápad do projektu Tvořím Chrudim ve formě chodníkových her sklidil velký ohlas. Veřejné prostranství z betonu před speciální základní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Minulý týden, shodou okolností po zveřejnění výsledků Ptačí hodinky, společnost Ekosfer rozmístila po Chrudimi v devíti vytipovaných...Celý článek »