Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Už jen tento pracovní týden a z Chrudimi se projedete v sobotu večer Čáslavskou po kompletně opravené silnici. Od pondělí tady proto...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 6 dnů
Chrudim – V Chrudimi se rozhodli bojovat s nezodpovědnými majiteli koček svérázným způsobem. První termín odchytu právě probíhá v ulici Ke Smuteční...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Je to záležitost plná emocí. Obyvatelé sídliště Na Větrníku o tom vědí své. Bohužel i strážníci, kteří ale měli prakticky bez důkazů od...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – V chrudimském útulku momentálně pořád nemohou přijímat až do odvolání další kočky. Aktuálně mají pro kočičí mazlíčky vyhrazené dvě...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 dnů
Chrudim – V pondělí 26. dubna to začalo a 8. května se má končit. Řeč je o částečné uzavírce Čáslavské ulice. Silničáři by tu rádi vyměnili asfalt a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Chodníky ve městě jsou mnohde ve stavu, který vylučuje užití bez rizika zranění. Příkladem za všechny může být část stezky pro pěší vedoucí...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Loňské letní prázdniny byly ve znamení uzavírek železničních přejezdů. Letos čeká obyvatele města daleko lepší „zábava“, která jim zaručeně...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Chrudim - Sobotní služba městské policie byla bohatá na zážitky. Tím nejintenzivnějším se stalo bezpochyby krocení hosta restaurace v Čáslavské ulici...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Ve městě je několik lokalit, které se dají označit za problémové a i strážníci městské policie se do nich vydávají radši po dvou. Jedním z...Celý článek »