Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011), který shodou okolností dohlíží jak na městskou policii, tak na odbor kultury, rád používá větu „stalo...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Tradiční rybí jarmark s prodejem živých ryb ze Sádek Litomyšl se uskuteční na Resselově náměstí v sobotu 14. října od 9 do 12 hodin....Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Když se řekne rybí jarmark, každého, kdo není z Chrudimi, hned napadne, že na místě bude spousta stánků se všemožnými rybími delikatesami....Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Podzim barví listy stromů, dny se zkracují a přesto stále cítíme hřejivé paprsky letního slunce. Víkendové dva dny volna jsou před námi a s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim - Možná žáci některých škol dostali od všímavých pedagogů za domácí úkol navštívit v sobotu 19. října Rybí jarmark, který se v...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Chrudim – Babí léto, zdá se, konečně završilo svou předlouhou existenci a nám nastávají krátké, pošmourné dny. Stromy shazují zbytečné listí a brzy...Celý článek »