Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 1 den
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Na konci loňského roku odborníci na základě šetření odhalili špatný stav střechy dílen. V současné době probíhají přípravné a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Pardubicko/Libišany – Krajská kriminálka prověřovala od sobotního odpoledne násilnou smrt starší ženy (69) v Libišanech u Opatovic na Pardubicku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Pardubický kraj – Sobotní návštěva Pardubic skončila vraždou. Obviněné ženě (39) nyní hrozí za vraždu muže (61) až 18 let ve vězení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Slatiňany – Pondělní ráno zahájilo hlášení o havárii v jedné z firem na Chrudimsku. Na místo se ihned sjely tři jednotky hasičů. O úniku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudimsko – Poblíž jedné obce na Chrudimsku došlo v pátek mezi 12. a 13. hodinou k postřelení 32letého muže. Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Střední průmyslová škola v Chrudimi má za sebou úspěšný školní rok. Stejně jako na dalších školách si dnes žáci převzali...Celý článek »
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – O nálezy munice není především v okolí města příliš velká nouze. Lesy Na Podhůře ukrývají spoustu granátů, nábojů a dalších vynálezů...Celý článek »