Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – K velice smutné události vzniklé pravděpodobně nešťastnou náhodou došlo v ulici Obce Ležáků v jednom z pečovatelských domů Centra...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Péče o seniory je v Chrudimi na nejvyšší možné úrovni: Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP), příspěvková organizace města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Přibývá zrušených výběrových řízení na městské zakázky, do kterých se nikdo nehlásí. Tentokrát, po předchozích pochvalách, kolik dotací už...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 15 hodin
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Znění nové odpadové vyhlášky vyvolává u některých občanů rozladěnost. Jeden poplatník může v Chrudimi od nového roku platit až čtyři tisíce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Dvě organizace poskytující ve městě sociální služby od října mění vedení. Vrací se původní ředitelka do Centra sociálních služeb a pomoci....Celý článek »