Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - Obyvatelé Chrudimě budou mít i přes letošní zdražení i nadále nejnižší ceny za dodávky tepla do svých domácností v České...Celý článek »
vydáno před 3 dny 2 hodiny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim/Opatovice nad Labem – Lednová havárie horkovodu odpojila tehdy od teplé vody desetitisíce domácností. Proto když pod mostem u OC Tesco...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Jako každý rok využívají Elektrárny Opatovice letní sezónu k odstávkám teplé vody a k plánovaným opravám horkovodu. Celý pracovní týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Elektrárny Opatovice musely provést neplánovanou odstávku dodávek tepla v Pardubicích, Chrudimi a Lázních Bohdaneč. Některé studená...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se inspiroval od sousedů a na tiskové konferenci prohlásil, že ví, jak by se dalo výrazně ušetřit za...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Už vyplouvají na povrch první problémy. Ve středu o půl osmé ráno konečně začaly práce na zakopání horkovodu. I když půjde pod zem stejně...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Ukazuje se, jak moc by měli být lidé v nadcházejících volbách všímaví k populistickým formulacím o určených cílech, které vlastně ani...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Věčné téma: horkovod ve vlastnictví elektrárny Opatovice, která již v minulosti získala dotaci na jeho zakopání, a město Chrudim, které...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubicko/Horní Roveň – Ekologické havárii se podařilo zabránit včasným zásahem. Občané by neměli používat dle České inspekce životního prostředí do...Celý článek »