Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudimsko – Na vyjížďku na kole asi jen tak nezapomene žena, kterou na silnici třetí třídy mezi obcemi Vížky a Lukavice v pondělí odpoledne...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - V sobotu 4. července v 08:30 hod. došlo v Hlaváčově ulici ve směru jízdy k vlakovému nádraží k dopravní nehodě, od níž jeden z...Celý článek »
vydáno před 11 let 27 týdnů
Heřmanův Městec - Policisté pátrají po viníkovi, který na parkovišti před zdejší služebnou v Čáslavské ulici naboural do jejich služebního auta...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Policie ČR hledá svědky dopravní nehody, k níž došlo letos 24. ledna ve 13.10 hodin na městském komunikačním okruhu v ulici Slovenského...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Pardubicko – Pardubičtí policisté aktuálně pátrají v Pardubicích po 91leté seniorce. Pokud jste ženu viděli, nebo máte informace o jejím...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Na silnici první třídy ve směru na Hrochův Týnec počítejte se zdržením u obce Nabočany. Odpoledne se tam střetla tři osobní auta....Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
Chrudim – Policie České republiky pátrala po pohřešované ženě, která je úspěšnou chrudimskou kadeřnicí a vizážistkou. Podle některých...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »