Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Heřmanův Městec – Žádné komplikace nepřipustili futsalisté FK Chrudim ve čtvrtfinále play off 1. futsal ligy v sérii s FTZS Liberec a po domácí výhře...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Úkol splněn, Chrudim je mezi čtyřmi nejlepšími týmy 1. FUTSAL ligy! Poslední čtvrtfinálový krok udělala proti Liberci suverénním způsobem,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Liberec – Po vysokém vítězství na domácím hřišti si Chrudim pro druhý bod ve čtvrtfinálové sérii zajela i do Liberce. Tentokrát byl duel o poznání...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Chrudimští futsalisté si připsali první vítězství v letošním play-off! Do sítě Liberce nastříleli v úvodním zápase jedenáct...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Liberec – Další úspěšný výsledek v cestě za prvenstvím v základní části si mohou odškrtnout futsalisté FK Chrudim. V pátek večer se zdárně vypořádali...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Heřmanův Městec – V osmém kole 1. futsal ligy přivítali současní lídři tabulky z Chrudimi devátý Liberec a zejména zásluhou parádního představení v...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Heřmanův Městec – Až nečekaně těžké a dramatické utkání sehráli v úterý futsalisté FK Chrudim ve třetím zápase semifinálové série play off 1. futsal...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Heřmanův Městec – Většina futsalových příznivců měla jasno, v sobotním utkání mezi Chrudimí a Libercem budou k vidění další gólové hody. Už jistě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Plzeň – Druhým finálovým soubojem pokračovalo v pátek večer play off 1. Futsal ligy. Plzeň hostila na domácí palubovce Chrudim a potřebovala vyhrát....Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 dnů
 Chrudim – Vstup do vyřazovacích bojů dopadl pro chrudimské futsalisty na výbornou! V úvodním zápase čtvrtfinálové série play-off porazili na...Celý článek »