Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Vykácení stromků v průmyslové zóně Západ se nedotýká jen městských úředníků, ale i obyvatel nedalekých rodinných domů a majitelů...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 hodina
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 1 den
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Protože je stále ještě období vegetačního klidu, které trvá od října do konce března, na mnoha místech po městě se provádí ořez stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Město vysázelo 80 stromů a pouze 13 jich muselo pokácet, to zní jako skvělá zpráva. Z posledních jednání komise pro životní prostředí i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim - Po čtvrtečním silném větru, který lámal stromy a ohýbal i plechové značky, musela městská policie opáskovat některé lokality v městském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudimsko/Hlinecko – Chystáte se na houby nebo prostě jen na procházku mezi stromy? Tak dávejte pozor, kam si výlet naplánujete. Po sérii bouřek,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Pardubice – Obdivovali ji všichni, kdo měli cit pro technické stavby. V tichosti naštěstí včera nepadl k zemi nejstarší železobetonový věžový vodojem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Pardubice – Po akci z minulého týdne, kdy se několik desítek aktivistů sešlo, aby dali najevo, že si nepřejí kácení 160letého jasanu u Podkovy,...Celý článek »