Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 týden
Pardubice – Jak je důležité dobře vystihnout okamžik, kdy by se měl potomek odstěhovat „z rodného domu“. Nebo umět dopředu odhadnout, jestli společné...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Zdejší ubytovna „U Krkavce“ je pověstná hned z několika důvodů. Suverénně se třeba jedná o jednu z nejlevnějších nocleháren na území města...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Hlinsko - Nad nezodpovědností některých řidičů zůstává často rozum stát. Nejen že ohrožují sebe a policistům pak vykládají pohádky o tom, jak pili...Celý článek »
vydáno před 7 let 28 týdnů
Chrudim - Středa sedmého září byla pro strážníky dnem, kdy nevěděli, kam skočit. Zapomenuté peníze v bankomatu, mrtvola v Revoluční ulici a nakonec...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - V pondělí 25. dubna měli strážníci městské policie opravdu napilno. Opět se museli potýkat s řádícím bezdomovcem, řešili napadení trojice...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim/Slatiňany - První řidička letošního roku, která byla pod vlivem alkoholu, je 27letá žena z Chrudimska. Ta slavila podle slov policejního...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - V době, kdy byla Chrudim plná čertů, Mikulášů a andělů, zastavila policejní hlídka řidičku auta značky Mercedes Benz, a to pro podezření na...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Skuteč - Takřka nekonečný je „boj“ policie s opilými řidiči. Vypovídá o tom i jeden z posledních případů, kdy policejní hlídka kontrolovala ve...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Půlnoční jízdu červeného fordu po městě, přerušila policejní hlídka, která se rozhodla auto zastavit a zkontrolovat. Za volantem seděla...Celý článek »