Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Po letech se podařilo spolku Discgolf Chrudim umístit za vlastní peníze s dobrovolným přispěním široké veřejnosti v Městském parku koše na...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 8 hodin
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 4 dny
Chrudim – Autobusová čekárna v Pardubické ulici už se může pochlubit novým vzhledem. Pomyslné ocenění Stavba roku sice nejspíš jako zastávka v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim –  Minulý rok se oprava zdržela kvůli neúspěšnému výběrovému řízení, letos je tomu jinak. Právě dnes na odboru investic...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Žiji v tomto městě mnoho let, záleží mi na něm i na tom, co se tu děje. Jsem zarytý ochránce přírody.Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 9 hodin
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – Atmosféra u chrudimského supermarketu Lidl začala v poslední době houstnout, a to do té míry, že by tam museli být brzy strážníci pečení...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Chrudim – Tak dlouho se Městskému parku v Chrudimi nedostává patřičné pozornosti, jakou by si i vzhledem ke snaze o prohlášení za kulturní památku...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 1 den
Chrudim – Scénku jako vystřiženou z Pinocchiových dobrodružství nebo Mikulášových patálií přijeli dnes před obědem ukončit do Pardubické ulice hasiči...Celý článek »