Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – V létě pomník na Janderově s citem restauroval Zdeněk Šmahel ve spolupráci s Markem Drahošem, který podle společného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – V letošním roce shodou okolností u příležitosti 300. výročí blahořečení Jana Nepomuckého, přistoupilo město k realizování oprav sochy v...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim/Presy - Z pátku na sobotu si místní obyvatelé opět stěžovali na hlasitou hudbu vycházející z rockového klubu. Strážníci zjistili, že...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Slatiňany/Presy– Přímo u jednoho ze zařízení Domova sociálních služeb Slatiňany se v úterý ráno srazil autobus s osobním autem. Nehoda si vyžádala...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Město Chrudim začíná s opravou souboru pěti památkově chráněných soch na pískovcovém parapetu rampy v Široké ulici, která některým...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Pro hasiče se ani během svátků nic nezměnilo. Ke dvěma událostem vyjížděli hasiči o Vánocích i do Chrudimi. V jednom případě museli uhasit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Rabštejnská Lhota – Zříceniny středověkých hradů vyvolávají u návštěvníků zcela oprávněně zvláštní emocionální kouzlo. Na každém kousku...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Jsou to věci, kterých si, když projdete kolem, zdánlivě ani nepovšimnete. A přece na vás působí. Mají v sobě uložený svůj kamenný příběh....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Latinská fráze o skrytém nepříteli připomíná úterní nález, který oznámila po sedmnácté hodině žena procházející se poblíž vojenského...Celý článek »