Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 4 dny
Chrudim/Slatiňany – V ulici Obce Ležáků došlo za posledních osmnáct let po včerejšku už celkem k šesti smrtelným nehodám. Vyplývá to ze statistiky,...Celý článek »
vydáno před 12 let 42 týdny
 Chrudim - Radní města David Kasal (VV) připustil, že Chrudim nemůže v nejbližší době počítat se silničním obchvatem a radnice tak bude muset na...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 4 dny
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 47 týdnů 6 dnů
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudimsko – Páteční nehody v Pardubickém kraji si vyžádaly ošetření u jednoho zraněného člověka. Auto se dostalo mimo vozovku a skončilo na střeše....Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim/Medlešice – K tragickému střetu došlo podle výjezdu hasičů už kolem 9. hodiny ráno. Dvě osobní auta a jedno nákladní se střetla nedaleko...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Policie hledá svědky hromadné dopravní nehody tří osobních vozidel, která se odehrála v úseku silnice I/37 mezi Pardubicemi a Chrudimí u...Celý článek »