Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 35 týdnů
Krouna - Od rána zde policie vyšetřuje okolnosti tragické dopravní nehody, při níž 37letý řidič osobního auta nepřežil čelní střet s náklaďákem...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 16 min
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudimsko – Během posledních dvanácti hodin se v Pardubickém kraji odehrály podle mluvčí policie dvě smrtelné dopravní nehody. První se stala na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Hrochův Týnec/Stíčany – Ve středu ráno se stala v Nádražní ulici poblíž vlakového přejezdu u místního nádraží a firmy NIKA Logistic vážná dopravní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudimsko – Páteční nehody v Pardubickém kraji si vyžádaly ošetření u jednoho zraněného člověka. Auto se dostalo mimo vozovku a skončilo na střeše....Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Hned několik vážných nehod přinesl uplynulý víkend. Nejsmutnějším faktem ale je, že dvě z nich byly smrtelné. Životem zaplatil mladík na...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Pondělí 13. června bude dnem, jehož vinou přibude na silnici ze Slatiňan do Nasavrk další pomníček. Ranní jízdu u zatáčky pod Libání...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - V pátek kolem 12. hodiny došlo u železničního přejezdu ve směru na Slatiňany k vážné železniční nehodě.  Žena ve věku 56 let,...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Rozhovice - K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí kolem poledne na rovném úseku směrem na Heřmanův Městec. Čelně se zde střetlo...Celý článek »