Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 4 dny
ČR – Šest univerzit v Praze, Brně, Olomouci, Hradci Králové, Ústí nad Labem a v Plzni obdrželo výhružný email, v němž pachatel, kterému je Policie ČR...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 2 dny
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Ve středu krátce po jedenácté vyjeli strážníci na oznámení prověřit podivně se chovajícího muže v Nerudově ulici, který měl být ozbrojen....Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudimsko – Poblíž jedné obce na Chrudimsku došlo v pátek mezi 12. a 13. hodinou k postřelení 32letého muže. Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudimsko – Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, ale střelná zbraň byla na místě zabavena. Nad tím, co se odehrálo včera v 11:36 nedaleko Hrochova...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Pardubický kraj - Policisté si na nejrůznějších místech kraje vyzkoušeli, jaké to je zasahovat proti „šíleným střelcům“. Nikdo z nich dopředu netušil...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Českem otřásají zprávy ohledně neštěstí v Uherském Brodě. Těžko se lze vžít do neštěstí rodin obětí. Jejich bolest je obrovská. Novináři dělají svoji...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice/Chrudim - Poslední prosincový den skončila již čtvrtá zbraňová amnestie, která byla vyhlášena od 1. července 2014.  „V ...Celý článek »
vydáno před 9 let 36 týdnů
Pardubice - Třetí listopadový den zadrželi celníci při silniční kontrole téměř 90 kusů palných zbraní a více než 70 tisíc kusů nábojů bez patřičných...Celý článek »