Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Vše se oproti minulému období vrátilo do zajetých kolejí. Zatímco v roce 2021 přišlo na radnici jen šest stížností, za rok 2022 se jejich...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 19 hodin
Chrudim – V příkladech dobré praxe se v letošním již devátém ročníku soutěže Přívětivý úřad, který pořádá sekce veřejné správy Ministerstva vnitra ČR...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Do konce listopadu stále ještě běží přechodná lhůta, během níž město postupně reaguje na výsledky personálního auditu, za který je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Poslední dva lednové týdny budou možná na úřadě v Pardubické ulici s trochou nadsázky připomínat hru na schovávanou. Od pondělí se opět...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Dnes opět padaly teplotní rekordy, ale úředníci už jako minulý týden ve středu a čtvrtek částečné volno nedostali. Bylo to minulý týden z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Za minulý rok došlo městu Chrudim celkem šest stížností od občanů. K materiálu, který byl podle tiskové mluvčí radnice pouze informativního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim/Hrochův Týnec – Došlo ke zrušení veřejné zakázky na software ke zpracování agendy přestupků zachycených radarem, protože se do výběrového...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Přestože roste počet státních zaměstnanců, výkonnost veřejného sektoru v posledních letech klesá. Se zvyšujícím se objemem peněz na platy zaměstnanců...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Sportovní utkání i občasné kulturní akce. To vše se koná na hřišti TJ Sokol Topol. Ne všichni obyvatelé této bývalé samostatné obce však...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Začátkem září se v jedné z hlineckých hospod konala schůze Pirátů z MS Chrudimsko. Neřešily se zde však jen blížící se volby do...Celý článek »