Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 4 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim - Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Ředitelství silnic a dálnic z Pardubic se snaží předcházet si chrudimskou radnici. Je však také možné, že jeho vedení podlehlo...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Některé silnice po opravě volají doslova roky a stále se s nimi nic neděje, další opravují silničáři každoročně a výsledek je nevalný....Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 1 hodina
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – Jak pokračuje rekonstrukce schodišťových stupňů na nábřeží Karla Čapka, kvůli které není možné přecházet přes frekventovanou lávku?...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 1 den
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »