Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 týdnů 1 den
Chrudim – Nepříjemné překvapení čeká v těchto dnech cestující městskou autobusovou dopravou. I když totiž dopravní komplikace ve městě Chrudim kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Uzavírka mostu u OC Tesco už se blíží a s ní od pondělí i hromadná doprava v Chrudimi zadarmo. Protože však město Chrudim tuto úlevu...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Po lamentacích mnoha občanů se město Chrudim rozhodlo zajistit, aby městská autobusová doprava jezdila po celou dobu uzavírky a stavby...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 4 dny
Kolín – V pátek se konal ve sportovní hale v Kolíně již 6. ročník Mistrovství České republiky ve veteránském futsale. Zúčastnilo se jej devět celků,...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 22 hodiny
Chrudim – V chrudimských autobusech cestující konečně přestanou řešit problémy při přestupech s dokupováním dalších jízdenek navíc. Městská...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Městská knihovna se letos opět zapojuje do sbírky ke Dni válečných veteránů. Kasičky naleznete od 1. do 10. listopadu v oddělení pro...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Vsetín - Ve vsetínské hale Na Lapači se v sobotu uskutečnilo Mistrovství České republiky veteránů ve futsalu. Po roční přestávce se oslav titulu...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Přerov - Světový šampionát inline hokejistů v kategorii Masters a veteránů viděl Přerov, který mohl oslavit velký český úspěch. Masters skončili ve...Celý článek »