Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Jobovým zprávám podle všeho není konec. Poté, co vedení města neoficiálně oznámilo, že z uvažované rekonstrukce kašny v parčíku u hotelu...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Práce na budoucím parkovišti  u obchvatu v ulici  Dr. Milady Horákové pro obyvatele protilehlého sídliště U Stadionu...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 3 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – V jižní části městského okruhu u OC Tesco byly právě dnes za účasti starosty Františka Pilného (ANO 2011) a vedoucího oddělení komunikace...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »