Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Pardubice – Co se před měsícem zdálo být jen humorným příběhem na dobrou noc, jako by se pomalu stávalo skutečností. V Pardubicích opět ve velkém...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Město Chrudim upozorňuje, čeho by se měl každý občan vyvarovat, až bude deratizační firma na veřejných místech rozmísťovat otrávené návnady...Celý článek »
vydáno před 1 rok 16 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se to na první pohled nezdá, podle Hany Luptákové z odboru životního prostředí město bojuje se zvýšeným výskytem potkanů bez...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Není to tak dávno, co si obyvatelé Moravské ulice stěžovali, že jim po dvorku pobíhají potkani. V současné době je však situace podstatně...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - O problémech s přemnoženými potkany, kteří bezostyšně pochodují po dvorcích domů v Moravské ulici, Chrudimské noviny informovaly již před...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 16 hodin
Chrudimsko – Celý okres Chrudim už se od rána připravuje na očekávané extrémní povodně. Důležitou výzvu ke všem zaměstnancům chrudimského úřadu vydal...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 dny
Chrudim – Není to zdaleka první realizace a zřejmě ani poslední. Odbor investic města Chrudim objednal další workoutové hřiště od společnosti, která...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 1 den
Chrudim – Město v posledních dnech chrlí jednu informaci o uzavírkách za druhou, že už ani v půjčovnách nezbývají dopravní značky, čímž si popudilo...Celý článek »