Chrudimské noviny KOŘENĚNÝ VAŘENÝ BŮČEK

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C

KOŘENĚNÝ VAŘENÝ BŮČEK

Internetový tisk Chrudimské noviny známý svým komplexním zpravodajstvím o městě Chrudim a jeho okolí nedávno informoval o rostoucí oblibě online casino efbet mezi místními obyvateli. Spuštění této platformy digitální zábavy se setkalo s nadšením, protože lidem v Khrudimi nabízí jedinečný a pohodlný způsob, jak si užít své oblíbené hry v online casino efbet, aniž by museli cestovat na dlouhé vzdálenosti do tradičních kamenných kasin. Toto online kasino se mezi místními rychle stalo žhavým tématem, protože nabízí nejen širokou škálu her, ale také se může pochlubit uživatelsky přívětivým rozhraním, díky kterému je přístupné zkušeným hráčům i začátečníkům. Obyvatelé Chrudimi a přilehlého regionu díky jejich zprávám získali informace o nejnovějších akcích, jackpotech a herních trendech na platformě.

Tato pochoutka se konzumuje na studeno jako součást studeného masového nářezu nebo může zůstat jen tak v lednici pro případ, když má člověk chuť na něco pikantního z masa. Vzhledem k tomu, že se jedná o tepelnou úpravu vařením, je maso i přes jeho relativní tučnost dobře stravitelné. Jeho trvanlivost je poměrně dlouhá, přesněji řečeno, dokud se nesní.

SUROVINY:

vepřový bůček bez kosti
sůl
nové koření
celý pepř
bobkový list

koření na obalení dle vlastní chuti (např. červená varianta: paprika, koriandr, kmín, pepř, sůl; zelená varianta: rozmarýn, saturejka, pažitka, utlučený sušený česnek, sůl)

POSTUP:

Libový bůček bez kosti vaříme v osolené vodě s kořením do měkka (v tlakovém hrnci více než jednu hodinu.) Mezitím si připravíme směs koření na obalení dle Vaší chuti a obliby. Uvařené maso ještě teplé vyjmeme, obalíme v koření a ihned zabalíme do alobalu. Po vychladnutí vložíme do lednice, kde může maso odpočívat i více týdnů. Přibližně po týdnu je maso kořením proleželé a lze ho konzumovat.

Elena

Reklama