Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Jakákoliv městská tiskovina – ať už oficiální, nebo pouze vlastněná zdejšími politickými představiteli, logicky sklouzává do jednostranné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Slatiňany – Do redakce nám přišel otevřený dopis od jednoho našeho stálého čtenáře, který nás požádal o jeho zveřejnění. Podoby a poslání...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – Jakým směrem se bude kraj ubírat příští čtyři roky rozhodli o tomto víkendu voliči, kteří přišli k volebním urnám. Bylo jich 40,87...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
iRozhlas – Jméno kněze a profesora Tomáše Halíka je dobře známé nejen u nás, ale také v zahraničí. Letos ho mimo jiné čeká série pěti přednášek...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Občané města si na novou podobu Chrudimského zpravodaje zvykli poměrně rychle. Některým městským zastupitelům se však nelíbí jeho obsah a...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Všichni obyvatelé města si teď nemohli nevšimnout, že jim do schránek dorazil něco barevného a zcela nového. Nejedná se o reklamní leták...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 den
Chrudim - Vládnoucí radniční koalice se ráda a často chlubí svou otevřeností a poskytováním informací každému, kdo si o ně řekne. Své o tom vědí...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - V letošním roce zkusila Česká pošta novinku, která však podle reakcí rozhořčených obyvatel města není to „pravé ořechové“. Do poštovních...Celý článek »